فول بالطماطم



هنحط الفول على نار أقل من المتوسطة
وفى طاسة تانى على النار هنضيف ثلاث معالق كبار زيت
ولما يسخنوا ننزل عليهم بفص ثوم مفروم
ولما ريحته تطلع ننزل عليه بمعلقة كبيرة خل ونقلبهم دقيقة
وننزل عليهم بطماطم وفلفل اخضر متقطعين مكعبات
ونقلبهم 3 دقايق مع بعض
ونضيف عليهم ملح وفلفل وكمون وبصله متقطعه مكعبات صغيرة
يتقلب كله مع بعض لمدة دقايق ونرفعه وهو سخن وننزل بيهم فوق الفول زى الطشة
ونقلبهم خمس دقايق ونرفعهم من على النار
اللى يحب الليمون يضيف عصير نص ليمونة
وبالهنا والشفا