الجبنة المقلية


المقادير

كوب و نصف بقسماط
كوب إلا ربع دقيق
2 بياض بيضة مخفوق مع معلقتين كبار ماء
250 جرام اصابع جبنة موتزاريلا أو جبنة رومي متقطعة اصابع
نصف معلقة صغيرة ثوم بودر
نصف معلقة صغيرة زعتر
نصف معلقة صغيرة ملح
زيت للقلي

طريقة التحضير

- في طبق كبير نخلط الدقيق مع الملح
وفي طبق تاني نخلط البقسماط مع الزعتر والثوم البودر

- نغمس اصابع الموتزاريلا في الدقيق وبعدين في بياض البيض
واخر حاجة في خليط البقسماط ونرصها في صينية
ونغطيها بكيس نايلون وندخلها الثلاجه لمدة نصف ساعة

- نقليها في زيت سخن على نار متوسطة لحد ما لونها يبقى ذهبي
ونطلعها على مناديل مطبخ تتصفى كويس وبعدين نقدمها