شيش طاووق

المقادير

عدد 4 صدور دجاج بدون عظم
و2 فص ثوم
و1 بصلة
و1 بندورة
و1 فلفل رومي
نصف كاس لبن
ملح
و4 م.ك زيت
أسياخ شوي

بهارات 
( م.ص كزبرة - م.ص. كمون - م.ص فلفل أحمر )

الطريقة

يقطع الدجاج والبصل والبندورة والفلفل الرومي إلى مربعات كبيرة الحجم
يدق الثوم ناعم
نضع داخل زبدية الدجاج والثوم واللبن والملح والبهارات ويحرك سويا 
ويغطى ويوضع في الثلاجة لمدة 30 دقيقة
نضع مكعبات الدجاج مع البصل والبندورة والفلفل الرومي في أسياخ الشوي
تدهن أسياخ الدجاج بالزيت ثم تشوى على الفحم أو في الفرن حسب الرغبة

وبالهناء والعافية

**--**--**--**--**--**--**

Shish Tawook 

Ingredients

4 boneless chicken breast 
2 mashed garlic cloves
1 onion
1 tomato
1 pepper
1/2 cup of yogurt
Salt
spices (1 tsp of ground coriander, 1 tsp ground cumin, 1 tsp paprika)
4 tbsp corn oil
Grill sticks

Recipe

Cut the chicken, onion, tomato, and pepper to big cubes.
Mix the chicken, garlic yogurt, salt, and spices all together in a bowl, then cover it and leave it in the fridge for 30 min.
Arrange the chicken, onion, tomato, and pepper cubes in the grill sticks.
Glaze the sticks with corn oil.
Grill the chicken in the oven or on the charcoal as you desired.

Yummy!