مكرونة نجرسكو

المقادير والطريقة

اسلقي المكرونة الإسباجيتي وبعدين صفيها
وافرمي بصلة وحمريها
وضيفي عليها صلصة طماطم وسبيها تستوي
وبعدين قلبيها مع المكرونة
تجيبي 1/2 ك بانية فراخ وتقطعية شرائح
واتحطية في الطاسة مع الملح والبهارات وبصلة مفرومة
واتهدي النار واتسبية يستوي
تعملي الباشميل بالطريقة المعروفة
تجيبي صينية مدهونة بحبة زيت
واتحطي الأول المكرونة وبعدين طبقة الفراخ
وبعدين طبقة الباشميل
واخيرا رشي جبنة رومي أو موزاريلا
ودخلي الصينية الفرن
ولما تستوي واتحمر من الوجة
اغلقي الفرن وقدميها

وبالهنا والشفا