المقادير

صدور دجاج مقطعة مكعبات او شرائح
نص كوب بازلاء خضراء
بصلة مقطعة شرائح
ثوم مفروم
حليب جوز الهند حوالى كوب
كوب مرقة دجاج
ورق كارى - ممكن مايبقاش متوفر فى مصر
فلفل احمر مجفف - حب
معلقة صغيرة جنزبيل بودره
و 2 م كبيره كارى معلقة صغيرة كركم
و1/2 معلقة صغيرة بابريكا
و 1/2 معلقة صغيرة كمون
و2 ورقة لاورى + قرنفل
ملح وفلفل أسود
م نشا - عشان نكثف بيها الصلصه
بصل اخضر للتزين

الطريقه

في طاسه نضيف الزيت / او السمن والبصل والثوم
وأول ما يدبلوا شويه نضيف باقى التوابل وورق الكارى
والفلفل المجفف وورق اللاورى
نضيف مكعبات الدجاج ونتركها على النار الى ان تستوي
نضيف البسله ومرق الدجاج ونسيبهم يغلوا على النار
نضيف حليب جوز الهند ونتركم يغلو مرة كمان
بعدين نهدي النار خالص ونتركهم على النار 10 دقائق
ممكن نضيف م نشا عشان نتقل الصلصه ونكثفها شويه
تقدم مع الرز الابيض البسامتى بالطريقه العاديه