المقادير
كيلو رنجة
1/ 2 كوب طحينة
3 ثمرات طماطم
2 فلفل حامي
كمون وشطة
عصير ليمون
بصلة صغيرة
زيت وخل
الطريقة
اسلقي الرنجة في ميه مغلية لمدة 2 : 3 دقيقة
علشان تقتلي الميكروبات والبكتيريا
نضّفيها وانزعي منها الشوك والجلد
واخليها تماما وقطّعيها قطع صغيرة
قطّعي عليها البصل والطماطم والفلفل
وحطّي معاهم الطحينة والخل والكمون والشطة واضربيهم في الخلاط
هيطلع معاكِ معجون رنجة
وعند التقديم حطي عليه زيت وعصير ليمون
وقدّمي معاه عيش محمص
وبالهنا والشفا
ملحوظة
ممكن تحطّي معاها البطارخ
وممكن تعملي البطارخ بالطريقة دي لوحدها من غير رنجة
- الرئيسية
- وصفة اليوم
- فـيـديـوهـات
- جمال وموضة
- لايف ستايل
- وصفات منوعة
- _وجبات رئيسية
- __الأسماك وثمار البحر
- __اللحوم والمشويات
- __الدجاج والطيور
- __البيتزا والفطائر
- __أطباق المكرونات والباستا
- __أطباق الأرز
- __أطباق المحاشي
- _وصفات مُجمعة
- __نصائح لكى
- __جميع طرق الكب كيك
- __جميع طرق التشيز كيك
- __الكيكة الاسفنجية
- __وصفات النوتيلا
- __ملف البقع والتنظيف
- __البدائل المطبخية
- __البهارات والأعشاب
- __جميع أنواع المخللات
- _وصفات المناسبات
- __وصفات الكريسماس
- __وصفات عيد الحب
- __وصفات شم النسيم
- __وصفات رمضانيه
- __وصفات العيد
- _وصفات أجنبية
- __Main Meals
- __Seafood
- __Pasta & Rice
- __Pizza
- __Sandwiches
- __Dessert
- __Salad & soup
- __Appetizers
- __Light meals
- __Fitness
- Coffee
- Shopping
0 تعليقات