المقادير
بيض حسب الحاجه
فلفل بارد مفروم
مرتديلا
جبن شيدر او سلايس
ملح
فلفل اسود
ثوم بودره
بيض حسب الحاجه
فلفل بارد مفروم
مرتديلا
جبن شيدر او سلايس
ملح
فلفل اسود
ثوم بودره
نقطع المرتديلا + فلفل بارد وندهن الكاسات بزيت ونحط الفلفل
البارد ثم المرتديلا ثم الجبن
نخفق البيض مع ملح وفلفل
ونصبه عليهم ونحطهم بصينيه
وندخلهم الفرن من تحت حوالي 15 دقيقه
وبعد ماتنتفخ نخرجها من الفرن
ونصبه عليهم ونحطهم بصينيه
وندخلهم الفرن من تحت حوالي 15 دقيقه
وبعد ماتنتفخ نخرجها من الفرن
بعد استوائها
طريقه التقديم
وصحتين
0 تعليقات