المقادير

 كيلو لحم بفتيك بتلو
عصير 2 بصله
 عصير ليمون ربع كوب
 و3 ملاعق خل
 ملعقه صغيره بهارات مشكله
 و2 بيضه
و1 كوب دقيق
و1 كوب بقسماط
 
الطريقة
 
 
 يدق البفتيك جيدا
 نقوم بتتبيل اللحم في عصير البصل والملح والفلفل والبهارات وعصير الليمون والخل
وتترك في الثلاجه لمدة ساعتين
 ثم نقوم بوضع قطع اللحم في الدقيق اولا ثم في البيض والبقسماط
 ثم نصعهم في الثلاجه نص ساعه ليتماسك البقسماط فوقه
تدخل الفرن حتي تاخذ اللون الذهبي
و طبعا ده افصل من تحميرها
بس لو عاوزه تحمريها يبقي اخلطي زبده مع زيت و حمري فيهم