الانتركوت فيه جزئين الجزء المدور واسمه كونتر فيليه وده هو الستيك
وممكن يتشوى بكل الصور والجزء العريض منه يستعمل في الصينيه او طواجن الفرن
الدوش ده لحم البطن
وهو لذيذ جدا لو انطبخ فى الفرن سواء صواني او طواجن لانه محتاج وقت
لان لحمته ناشفه شويه بس الطهو البطىء فى الفرن يخلي طعمه يجنن
البريمو بتاع الدوش فده يزال السمين منه
ويربط رول زى اللحمه البارده
السمانه هى الجزء الغالى من الفخده
ودى بيطلع منها البفتيك والبرشولى
وش الفخده بيطلع منها الاسكالوب والبيكاتا وكباب الحله
الزند والموزه بيحتاجوا شويه سوا فيستعملوا فى السلق والفته
العرق الرستو ده للحمه البارده
العرق الفيليه ده اغلى واحلى قطعيه
ويستعمل فى الفيليهات ولا ياخذ سوا كتير
0 تعليقات