المقادير

عدد 5 بيضات
و2 ملعقة كبيرة كريمة حامضة وممكن كريمة عادية أو بدون كريمة تماماً
بصلة صغيرة مقطعة مكعبات
و3 فصوص ثوم مفرومة
فلفة صفراء مقطعة مكعبات
فلفلة حمراء مقطعة مكعبات
و1/2 كوب شيري طماطم مقطعة أرباع
كوب مشروم مقطع شرائح
بقدونس مفروم حسب الرغبة
ثوم معمر مفروم حسب الرغبة
و3 ملعقة كبيرة جبن بارميزان مبشورة
و1 ملعقة صغيرة أوريجنو أو زعتر بري جاف
و1/2 ملعقة صغيرة بودرة فلفل أحمر مدخن وممكن حار
رشة جوزة الطيب
ملح وفلفل أسود
زبدة 
زيت نباتي 

الطريقة

نضرب البيض جيداً لحد ما يكون رغاوي
نضيف الفلفل الأسود والملح والكريمة ونمزج جيداً
في المقلاه نضيف الزيت والزبدة ونشوح البصل لحد ما يبقى طري نضيف المشروم والثوم 
ونقليهم لحد ما يتشوحوا كويس نضيف الطماطم والفلفل 
ونتبل بالزعتر البري وبودرة الفلفل وجوزة الطيب والفلفل الأسود 
ونقلي دقيقة أو إثنين كمان بعدين نضيف خليط البيض
 نمزح مرة واحدة عشان نخلط البيض مع جميع الخضروات
ونسيب البيض على نار هادية يستوي كويس أو نص نص حسب ما بنفضل البيض بتاعنا
 نغطي الوش بالبقدونس والثوم المعمر والجيبنة البارميزان ونسيبه دقيقة عشان تسيح الجبنة
 نشيل من على النار ويقدم الأومليت ساخن مع سله خبز جميلة