المقادير
كلغ سردين
ملخ خسب الذوق
2 حبه بطاطس مسلوقه ومهروسه
ملعقة صغيرة فلفل أخمر
ملعقة صغيرة كمون
بهار حسب الذوق
3 فصوص ثوم
بصلة كبيرة مبشورة
شوية شبت
بقدنوس مفروم
2 ملعقه زيت زيتون
الطريقة
يغسل السردين جيدا وينزع عنه الشوك
ويطحن حتى يصير كفتة تخلط بباقي المقادير
وتعمل منها اقراص تشوى في الفرن أو على نار الفحم
تقدم مع الصلصه الايطاليه اللى موجوده فى الصوصات
ممكن نفس الطريقه تستعملي فيها السمك الفيليه او الجمبري
0 تعليقات