المقادير
نص كيلو سمك فيليه
قليل من بهارات السمك
قرن فلفل حار
بصله كبيره مفرومه
فصين ثوم مهروسين
نص ملعقه كزبره ناشفه
عصير ليمونه
حزمه كزبره خضراء مفرومه
حبتين طماطم فرومين
ملعقتين صنوبر
ملح وفلفل
نص ملعقه سكر بنى
الطريقه
يتبل السمك ببهارات السمك ويشوى على الجريل
يشوح البصل مع الثوم فى زيت الزيتون حتى يحمروا قليلا
فيضاف الطماطم المفرومه والكزبره والفلفل الحار والكزبره الخضراء وعصير الليمون والملح والفلفل والسكر وكوب من الماء ويغلى
يوضع السمك فى بايركس وليه خليط البصل ويرش الصنوبر على الوجه ويدخل الفرن ثلث ساعه
0 تعليقات