لا تاكلوا قشر التفاح
فقشر التفاح يشكل خطر كبير على حياتكم وخاصة المستورد من امريكا وبعض البلدان الاوروبية
لانهم يضعون مادة شمعية مسرطنة تغطي قشرة التفاح لابقاء التفاح مدة طويلة للحفظ
غالبا المادة تكون متواجدة في مسامات قشر التفاحة
و المادة لا يمكن ازالتها بالماء فقط دون التقشير
وان اغلب الحاويات المستوردة يتواجد عليها تحذيرات تلفت الى مخاطر اكل قشر التفاح وبعدة لغات
بس في معلومه اهم ان الفيتامينات والمعادن بتبقي تحت القشر مباشرة
وعشان نستفاد منهم ونحصل عليهم يجب وضع التفاح في التلاجه مده لاتقل عن 6 ساعات
وبكده الفيتامينات والمعادن بتتنقل من تحت القشره لداخل اللحم في التفاح
وفيه طريقه تانيه سمعت عنها بإنك ممكن تحطها في ميه بحر تلت ساعه
0 تعليقات