المقادير والطريقه
دجاجه مقطعه ومملحه وعليها بهارات وفلفل اسود و بابريكا ورشه اعشاب ايطاليه
قطعي بصلتين شرايح وليمونتين
رصي الدجاج في صينيه ثم غطيه بشرايح البصل والليمون
قشري كيلو بطاطس وقطعيه شرائح او اجنحه ثم ضعيه علي وجه الدجاج
غطيهم بالميه المغليه ثم غطي الصينيه بالفويل ودخليها الفرن
اكشفي الصينيه عقب مرور 45 دقيقه
واضيفي لها ربع كوب عصير ليمون مضاف له 8 فصوص ثوم مهروس وقلبيهم بالراحه
اعيدي الصينيه للفرن بدون الفويل واتركيها حتي تتسبك ويحمر وجهها
0 تعليقات