المقادير
نص كيلو بطاطس مسلوقه
2 ملعقه مايونيز لايت
فصين ثوم
علبة جبتة كرافت او اى جبن شيدر
كيلو جمبرى وسط
حبتين فلفل اخضر
قرن فلفل حار
ثوم
زيت
ملح
بصل اخضر
كوب بشاميل
جبنه رومى مبشوره
4 ملاعق بقدونس مفروم
الطريقه
تهرس البطاطس بالشوكه قليلا ولكن تظل خشنه وتخلط بالملح والفلف والمايونيز وفصين الثوم
يوضع الجمبرى مغسول ونظيف فى اناء
ويقطع عليه فلفل اخضر وقليل من الفلفل الحار وقليل من الزيت وفصان من الثوم الناعم وملح والبصل الاخضر
ويقلب جيدا ويوضع على النار الى ان ينضج
يرفع عن النار ويترك ليبرد تقطع جبنه الكرافت الى مربعات صغيره وتوضع على الجمبرى وعليهم البشاميل و البقدونس
ثم نضع الخلطه فى قالب او بايركس وعليها البطاطس المهروسه
نرش الوجه بالجبنه الرومى وتدخل الفرن حتى تحمر
0 تعليقات