المقادير والطريقه
العجينة
3 كوب دقيق وماية وخميرة
وتعجني التلاته وبعدين تسيبيها تخمر
تكون إنتي عملت صلصة طماطم وسبيكتيها وحطيتي التوابل
تقطعي فلفل وبصل وبتنجان مقلي وزيتون
وتحطيهم علي جنب وتحضري الجبنة الموتزريلا
العجينة هاتكون خمرت تحطي عليها زيت
ويعدين تقطعي العجينة ثلاث أو أربع تقريصات
علشان تبقي خفيفة ورفيعه مش سميكة ولما تقرصيها حطيها في دقيق
بعدها تجيبي صنية فرن وتدهنيها زيت مش كتير
وبعدين تاخدي التقرصية وتفرديها في الصنية
ولما تتفرد بوضع الصنية تقومي دهنها بالصلصة المتسبكة
وبعدها تحطي فوقها الفلفل بالبصل بالبتجان لو عندك سجق متقطع أو فراخ أوتونه حطي أي حاجة منهم وبعدين حطي جبنة موتزيلا كتير كتير علشان تبقي لذيذة وتمط
وبعدين سخني الفرن وحطيها في درجة حرارة عاليه من تحت وفوق لمدة 10 دقايق وبعدين قطعيها والف هنا
وباقي التقرصات كل تقريصة في صنية وعيدي الموضوع
0 تعليقات