المكونات

كيلو ونصف لحمه مكعبات
40 جرام توابل اللحمه جاهزة
300 جرام بصل شرائح
5 جرامات ثوم مفروم
100 جرام ماء
ملح وفلفل حسب الرغبه
فلفل حار حسب الرغبه
10 جرامات كزبره جافه
رشه جوز الطيب
2 ورقه لاورو

طريقة التحضير

تغسل اللحمه جيدا وتصفى
تتبل اللحمه بالملح والفلفل توابل اللحمه
وتحمر فى زيت ساخن جدا الكميه على 5 مراحل
وبين كل مرحله تسخن جيدا الطاسه وتترك جانبا فى نفس الطاسه
يشوح البصل والثوم ونضيف الكزبره و ورق اللورو ونضيف اللحمه والماء والملح والفلفل الاسود والحار ورشه جوزه الطيب
نضع الخليط فى طاجن ويغلى غلوه واحده ويغطى
ويدخل الفرن قبل السوى ب 5 دقائق يكشف الغطاء وياخذ وش ذهبي ويقدم ساخن