المكونات
½ كيلو فول مقشور منقوع ليله
معلقه صغيره ملح
كوب بصل أخضر
بصلتين متوسطين
10 فصوص توم كبار
2 كوب خضره مشكله
معلقه كبيره كسبره ناشفه
½ معلقه صغيره بهارات
كوب ونص ميه
3 ملاعق كبار دقيق
معلقه صغيره بيكنج بودر
طريقة التحضير
يفضل نقع الفول ليله كامله فى الماء مع تغيير الميه من وقت لآخر
وفي صباح اليوم التالي نضع المكونات ما عادا الدقيق والبيكنج بودر في الخلاط
اطحني المكونات جدا مع التقليب من وقت لآخر
وضعي على المكونات الدقيق والبيكنج بودر
ضعي القليل من السمسم في الزيت الساخن
0 تعليقات