المقادير
5 ورقات عجينة ميل فاي (بف باستري)
5 كوب حليب
معلقتين كبار زبدة
3 معالق كبار دوبل كريم
ربع كوب بندق
ربع كوب زبيب
ربع كوب لوز
كوب سكر
طريقة التحضير
حمي الفرن على درجة حرارة متوسطة
في طاجن كبير حطي ورقات عجينة الميلفاي ودخليها الفرن لحد ما تتحول للون الذهبي
إغلي الحليب على النار وضيفى السكر وقلبي لحد ما السكر يذوب
ضيفي اللوز والبندق والزبيب والحليب بالسكر على الميلفاي
دخلي الطاجن الفرن لمدة ربع ساعة لحد ما العجينة تنفش وتتشرب الحليب
خرجي الطاجن وضيفي عليه الزبدة والقشطة ورجعيه الفرن تاني لمدة ربع ساعة كمان ويمكن تشغيل الشواية فى آخر دقيقتين عشان تحصلي على لون ذهبى للوجه
0 تعليقات