بسكويت النشادر 

بمقادير مظبوطة ومجربة
بكيس الحلوانى

المقادير

واحد كيلو دقيق منخول (حوالى 8 اكواب)
نص كجم زبدة بدرجة حرارة الجو العادى (اتنين كوب)
اتنين كوب ونص سكر بودرة منخول
ثلاثة معالق نشا كبار
اربع بيضات
معلقة كبيرة ممسوحه نشادر
معلقة كبيرة بيكنج بودر
معلقة صغيرة مسموحة ملح
نص كوب لبن حليب

ملحوظه

لو عاوزين بالبرتقال يبقى نستخدم نص مقدار الحليب
ونضيف باقى المقدار عصير برتقال

الطريقة

نخفق الزبدة بالمضرب حتى يتحول لونها الى الأبيض وتصبح مثل الكريمة
نضيف عليها السكر البودرة المنخول ونخفقهم جيدا
نضيف البيض بالتدريج
ثم نضيف الفانيليا والملح ونخفق جيدا
ونضيف معلقة النشادر الممسوحة اثناء الخفق

نضيف البيكنج بودر والنشا على الدقيق قبل ان نضيفوا الى الخليط ونقلبهم جيدا
ثم نبداء بإضافة الدقيق والحليب الى الخليط بالتدريج ونخفق جيدا
نبداء بتشكيل البسكويت ونرصه فى الصوانى وتكون مدهونة بالزيت
نكون مشغلين الفرن مسبقا على درجة حرارة 170
بيدخل الفرن لمدة من 12 الى 15 دقيقه

وبألف هنا وشفا