بيف ستروجانوف 


طريقه اللحمه

اللحمه تكون بوفتيك او ستيك ونقطعها رفيع خالص
نكون سالقين مكرونه شرايط
فى حله على النار هانحط زبده
ونحط عليها بصله صغيره مفروم وتوم مفروم ونقلب
وبعدين نحط اللحمه وشويه مرقه لحمه وملح وفلفل اسود
وشويه بهارات لحمة ولما تغلى نوطى النار
ونسيب اللحمه تستوى بعد لما تستوى نحط عليها شويه مشروم لو بتحبوه

طريقه الصوص

نص كوبايه كريمه لبانى ومعلقه صغيره دقيق ومعلقه كبيره زبده عليهم
ونقلب وبعدين ننزل بالمكرونه
ونقلب تقلبتين والف هنا ونرش على الوش بقدونس وبالف هنا