بيتزا سي فود 

المقادير

2 كوب دقيق
ربع كوب حليب بودرة
ثلث كوب زيت
ماء دافي للعجن
معلقة صغيرة خميرة فورية
معلقة كبيرة سكر
نصف معلقة صغيرة ملح

الحشو

2 معلقة كبيرة زيت زيتون
بصلة مقطعة مكعبات
معلقة كبيرة جرام ثوم قطع
300 جرام سى فو مشكل
معلقة كبيرة بشر ليمون
2 معلقة كبيرة خل
ملح وفلفل اسود وكمون حسب الذوق
شرائح (طماطم و فلفل ألوان و ليمون)
زيتون
جبنة موتزاريلا

طريقة التحضير

- نخلط المكونات الجافة كويس وبعدين نضيف الزيت ونخلطهم مع بعض كويس
وبعدين نضيف الماء الدافي بالتدريج ونعجن كويس لحد ما العجينة تلم معانا
وندهنها زيت بسيط ونغطيها نسيبها تخمر في مكان دافي لمدة ساعة

- في طاسة على النار فيها زيت زيتون نشوح البصل ونقلبهم لحد ما يدبل ونضيف الثوم
ونقلبهم كويس اوي ونضيف السي فود وبشر الليمون وعصير الليمون
ونتبلها ملح وكمون ونقلبهم لحد ما السي فود يستوي

- نرش شوية دقيق على الرخامة وهنفرد العجينة عليها بالنشابة

- نسخن الفرن على درجة حرارة عالية وندهن الصينية بالزيت ونرش عليها دقيق بسيط
ونحط فيها العجينة اللي فردناها ونسيبها 10 دقايق تستريح
وبعدين نضغط عليها بإيدينا ونعملها حواف من الأطراف

- نضغط على العجينة بأطراف الأصابع وبعدين نخرمها بالشوكة ونفرد معلقة صلصة
ونرش عليها جبنه موتزاريلا ونفرد عليها حشو الجمبري
ونرص عليه شرائح الطماطم والفلفل والليمون
ونرش على الوش جبنة موتزاريلا

- ندخلها الفرن على درجة حرارة 250 لمدة 25 دقيقة ولما تبرد نقطعها ونقدمها