كرات جوز الهند بالشوكولاتة 

المكونات

كوب وربع دقيق شوفان مطحون
كوب وربع جوز هند
½ كوب حليب مكثف أو على حسب الحاجة
½ كوب زبدة فول سوداني
كوب زبادي
ملح وسكر على حسب التذوق
فول سوداني مهروس
3 ملعقة كبيرة عسل نحل
2 موزه مهروسه
200 جم شوكولاتة غامقة او حسب الحاجة
3 ملعقة كبيرة كاكاو خام
1 ملعقة قرفة
زبدة
زيت جوز هند

الطريقة

نضيف دقيق الشوفان مع زبدة الفول السوداني وجوز الهند والملح
ننزل بعدها بالزبادي والحليب المكثف تدريجياً
ونضيف العسل والكاكاو والقرفة والسكر والفول السوداني
نهرس الموز ونضيفه للخليط
ونسيبه في التلاجة أو الفريزر ساعتين
أو لحد لما المكونات تتماسك كويس وتجمد
هسيح الشوكولاتة الدارك بإني بجيب وعاء فيه ماية لحد الغليان
واجيب وعاء تاني فوقيه مدهون زبدة وفيه الشوكولاتة
وأفضل اقلب شوية بشوية لحد متبتدي تسيح
وأكون مسيح مكعبين زبدة مع شوية زيت جوز هند وأضيفهم عليهم
أشكل من الخليط اللي في التلاجة على هيئة كرات وأغمسها في خليط الشوكولاتة
وبعدها بدخلهم التلاجة أو الفريزر لحد ميجمدو وبالهناا