اومليت البطاطس الأسباني 

المكونات

نصف كوب زيت زيتون
5 حبات بطاطس مقطعة مكعبات صغيرة
بصلة بنية كبيرة مفرومة
8 بيضات
ملح وفلفل اسود حسب الرغبة
فلفل أسود مشقوق حسب الرغبة
بقدونس للتزيين (اختياري)

الطريقة

سخني شوية في طاسة تيفال وضيفي البطاطس
وقلبيها لحد ما تستوي وبعدين ضيفي البصل وقلبي لحد ما يدبل

صفي الزيت بالكامل ورجعي البطاطس والبصل في الطاسة
ورتبيها في طبقة واحدة وخففي النار

اخفقي البيض مع الملح والفلفل حسب الرغبة. وصبي مزيج البيض في الطاسة
مع تحريك البطاطس والبصل حول البيض من وقت للتاني باستخدام ملعقة خشبية

لما يستوي حطي مستدير كبير فوق الطاسة
واقلبي الاومليت على الطبق بايدك اللي ماسكة الطبق
واقلبيه في الطاسة على الوش التاني

استمري في الطهي ورجي الطاسة من وقت للتاني لحد ما يستوي خالص

حطي طبق تقديم فوق الطاسة واقلبي الاومليت فيها
وقطعيه مثلثات وزينيه بالبقدونس وقدميه