بطاطس كريمي بالجبنة الموتزاريلا 

المقادير

1.3 كيلو جرام بطاطس مقطعة شرائح رقيقة
2 كوب كريمة طهي
3 فص ثوم مفروم
3 معلقة كبيرة زبدة
1.5 معلقة صغيرة ملح
ربع معلقة صغيرة فلفل
معلقة كبيرة أوراق زعتر طازجة
2.5 كوب جبن موزاريلا

طريقة التحضير

اسلقي البطاطس المقطعة لمدة 10 دقايق
اخلطي الكريمة مع الثوم المفروم والزبدة
ودخليهم الميكروويف لمدة 1-2 دقيقة لحد ما الزبدة تدوب
سخني الفرن على درجة حرارة 180
رتبي طبقة البطاطس الأولى في صينية
وصبي أكتر من ثلث خليط الكريمة
وتبليه بالملح والفلفل وثلث معلقة كبيرة من أوراق الزعتر
ورشي ثلث كوب جبنة موزاريلا
وكرري الخطوة مع طبقتين كمان باستثناء عدم اضافة الجبنة على الوش
غطيها بورق فويل ودخليها الفرن لمدة 30-40 دقيقة أو لحد ما البطاطس تستوي
شيلي الفويل ورشي باقي الجبنة وسيبيها على نار عالية لحد ما الجبنة تسيح
وقدميها مع اللحم او الدجاج المشوي