مانجو تشيز كيك 

المكونات

100 جرام زبدة سايحة
225 جرام بسكويت سادة او اى نوع تفضلية
500 جرام جبنة كريمى
240 كريمة خفق (1 كوب)
300 جرام مانجو بيرو (مفرومة فى الخلاط)
330 جرام شيكولاتة بيضاء
2 معلقة عصير ليمون
24 جرام جيلاتين

الطريقه

نطحن البسكويت فى المطحنة
ونضيف إليه الزبدة السايحة ونصف البسكويت فى الصنية ونضغط من كل الجوانب
ونسوى السطح حيث يكون متسوى
وندخلها التلاجه لحد ما اعمل الطبقة التانية

نحضر خليط الجيلاتين

نأخذ 14 جرام من 24 جرام
ونضعها فى 70 ملى ماء بارد ونتركة عشر دقائق

نجهز 500 جرام أو 2 كوب مانجو بيرو مطحونة

فى العجان نأخذ الجبنة الكريمة
ونضيف كريمة الخفق + الفانيليا + الشيكولاتة السايحة + 2 معلقة عصير ليمون + برش ليمون

ونخفقهم سويا حتى تتجانس المكونات
نضع الجيلاتين 15 ثانيه فى الميكروويف
ناخد من الخليط الابيض 2 معلقة ونضيفهم إلى الجيلاتين ونقلب جيدا
وبعد ذلك نضيفهم تانى إلى الخليط الابيض ونخفق جيدا

نضيف الخليط الابيض على البسكويت بالتساوي
ونرجعه إلى الفريزر نضع الـ 10 جرام المتبقى من الجيلاتين
مع 50 ملى من الماء البارد ونتركها 10 دقائق

نأخذ 300 جرام مانجو البيرو + 10 ملى ماء + 3 ملاعق سكر نضعهم على النار حتى الغليان
وبعد ذلك نضع الجيلاتين ونقلب جيدا
نصب خليط المانجو على الطبقة البيضاء
ونتركها فى الثلاجة ليلة كاملة

ملحوظة

ممكن ان نزينها بقطع من المانجو أو اى فواكة وبالهنا