سموذي الفراولة والمانجو


المقادير

لطبقة المانجو

- نصف كوب قطع مانجو مجمدة
- كوب الا ربع عصير برتقال
- 3 معلقة كبيرة ماء

لطبقة الفراولة

- نصف كوب فراولة مجمدة
- كوب عصير برتقال
- عسل أو سكر (حسب الرغبة)

طريقة التحضير

لطبقة المانجو

- حطي كل المكونات في الخلاط
واخفقي لحد ما المزيج يبقى ناعم
مع إضافة القليل من عصير البرتقال والقليل من الماء

لطبقة الفراولة

- حطي كل المكونات في الخلاط واخفقي لحد ما المزيج يبقى ناعم
مع إضافة عصير البرتقال والعسل او السكر
- املي كل نصف كوب بالمانجو
وبعدين املي باقي الكوب بالفراولة وقدميه