المقادير
لطبقة المانجو
- نصف كوب قطع مانجو مجمدة
- كوب الا ربع عصير برتقال
- 3 معلقة كبيرة ماء
لطبقة الفراولة
- نصف كوب فراولة مجمدة
- كوب عصير برتقال
- عسل أو سكر (حسب الرغبة)
طريقة التحضير
لطبقة المانجو
- حطي كل المكونات في الخلاط
واخفقي لحد ما المزيج يبقى ناعم
مع إضافة القليل من عصير البرتقال والقليل من الماء
لطبقة الفراولة
- حطي كل المكونات في الخلاط واخفقي لحد ما المزيج يبقى ناعم
مع إضافة عصير البرتقال والعسل او السكر
- املي كل نصف كوب بالمانجو
وبعدين املي باقي الكوب بالفراولة وقدميه
0 تعليقات