فطاير محشية لحمة مفرومة

المقادير

5 كوب دقيق
2 معلقة كبار سكر
2 كوب لبن دافئ
ربع كوب لبن بودرة
نصف كوب زيت
رشة ملح
2 معلقة كبار خميرة فورية

للحشو

لحمة مفرومة متعصجة
جبنة موزاريلا
او اى حشو تحبوه

طريقة التحضير

نحط فى بوله 2 كوب من الدقيق
مع 2 كوب المياه الدافية عليهم اللبن البودرة والخميرة والسكر
ونقلبهم لحد ما تبقي عجينة سايلة ونغطيهم نصف ساعة
وبعد كدة نجيب العجين ونحط عليهم باقي الدقيق والزيت ورشة الملح
ونعجن حوالي 6 دقايق ونغطيها ونسيبها نصف ساعة
وبعد ما تخمر العجين نفردها ونقطع دواير بيضاوية حجمها وسط
ونحط الحشوة في النص ونيجي من الجنبين نتنيها لجوة
ومن الطرفين نقفلها كويس وندخلها الفرن تستوي
نشغل الفرن علي درجة حرارة 180 من تحت بس لحد ما تحمر
وتبقي العجينة استوت نطلعها نحط جبنة موزاريلا علي الوش
وندخلها تاني ويكون الفرن فوق بس تسيح الجبنة ونطلعها