برجر كرسبى تشكن

 

المقادير

استخدمت دجاج فيليه
دقيتها بشڪل خفيف
وتبلتها بـ خلطة اسناد

طريقة تحضيرها مكتوبة

خلف الكيس
بعد ماتبلتها اقليها فـ زيت ساخن
في البداية تكون النار عالية شوي
لمدة دقيقتين بعدين أتركها ع نار هادية

لـ صوص البرجر

مايونيز - كاتشب - خردل
شطة - صلصة فرنسية
مخلل خيار مقطع قطع صغيرة

استخدمت خبز برجر البطاطس

قطعت الخس قطع صغيرة
وضفت معاه ملعقة مايونيز
ضفتها ع خبز البرجر بعدين
دجاج واضفت فوقها من الخس
بعدين الصوص وشريحة جبنة
وخس وصوص الجبنة
طبعاً حطو الإضافات اللي تعجبكم

صحة وعافية