المكونات
سمكه بلطي كبيرة
بصله صغنونه مفرومه
3 فصوص ثوم مفروم
قرن فلفل اخضر
قرن فلفل حامي
3 حبات طماطم
معلقة صلصه
الطريقة
هنشوح البصل في زيت ونضيفله الثوم
وبعدها ننزل عليهم بمعلقة خل وننزل بالفلفل والطماطم
ونضيف كمون وكزبره ناشفه وفلفل اسمر
ولما تتسبك ننزل عليهم بعصير ليمونه
نجيب السمك بقي وندخله الفرن سخن 5 دقايق كده
وبعدها نطلعه نحط عليه الخلطه ونرجعه الفرن لمدة 15 دقيقه
بعدها نشغل الشوايه 5 دقايق كده تتحمر وشه
وبالف هنا مع رز ابيض و سلطه وبالف هنا
0 تعليقات