المقادير
نصف كيلو سجق بلدي
2 بصله متوسطه مفرومه
2 حبه طماطم مقطعه
2 حبه فلفل رومي مقطع
5 ملاعق كبيره فولمس
ملح فلفل
3 ملاعق زيت
الطريقه
نحضر طاسه كبيره ونضع الزيت والبصل ونشوحه
ثم ننزل بالطاطم والفلفل ونقلب ثم ننزل بالسجق اللي سبق
ونزلنا في ميه مغليه علي النار 5 دقايق وبرد
وقطعنا ونقلب ونتركه حوالي 10 ليستوي دقائق
ثم ننزل بالفول ونقلب ونظبط الملح والفلفل
ثم نتركه حوالي 5 دقائق يستوي
0 تعليقات