المقادير
2 معلقه كبيرة زيت
2 بصله قطع
2 فص ثوم مفروم
ملعقه صلصه
3/4 كوب سجق
2 طماطم
2 معلقه كبيرة كسبرة مفرومة
2\1 كيلو ارز
ملح
فلفل اسود
معلقه صغيرة بهارات
نصف مكعب
1 لتر ماء مغلى
طريقه التحضير
1-فى اناء على النار نشوح بصل فى زست ولمه يدبل نضيف ونضيف للنقض والطماطم وكسبرة
ونقلبهم مع بعض ونضيف الارز والطماطم وكسبرة ونقلبهم
وبهار ومكعب مرق ونقلبهم مع بعض ونضيف عليهم ماء مغلى
ولما يشرب الماء نعله النار خالص ونسيبها يستوى على نار هاديه
2-وفى طبق التقديم نغرف الارز بالسجق ونرص عليها سجق
3-وبالف هنا وشفا
0 تعليقات