🔸️المكونات👇


٣ كوب دقيق

معلقه كبيرة خميرة

معلقه كبيرة سكر

معلقه كبيرة لبن بودره

ذره ملح

٣ ملاعق زيت


🔸️الطريقة👇


نحط الدقيق وعليه اللبن البودره و السكر والخميرة والملح ونقلب ونضيف الزيت ونقلب وننزل بمايه دافيه للعجن نبدا بكوب مايه ونعجن ولو احتاجنا نزود معلقتين او تلاته مايه نعجن كويس نتركها تخمر وبعدين نشكل العجين لكور ونفردها ونسيبها ترتاح ونبدا نسوي اول رغيف فردناه على طاسة متوسطه السخونه غير لاصقه اول ما الرغيف يتشمع نقلب على الجنب التاني ونسوي وممكن نضغط بمعلقه علي الجزء اللي ارتفع علشان الرغيف كله يتنفخ👌😋

ممكن نفرد علي دقيق لو احتاجنا.