المكونات


1/2 كيلو لحمة مفرومة

بصلتين كبار مبشورين ناعم

طماطماية كبيرة مبشورة 

فرن فلفل رومى و قرن حار 

مكعب لية ضاانى

معلقة كبيرة دقيق 

بيودى الطعم ف حتة تانية


التوابل


ملح و فلفل أسود و بابريكا و بهارات حواوشى 

أو بهارات لحمة و رشة جنزبيل بودرة

مكعب مرقة لحمة (اختيارى)

نخلط كل المكونات مع بعضها و نعجنها كويس جدااا 

نحشى كل رغيف عيش و نفرد اللحمة كويس جدا

طبقة متوسطة لا هى سميكة و لا رفيعة أوى

ندهن رغيف الحواوشى من الوش و الضهر بشوية زيت

أو سمنة أو لية ضانى سايحة


التسوية 


ع الجريل أو الطاسة بتاخد حوالى 10 دقايق

(بيكون طرى سيكا )

ف الفرن ف صينية تيفال بتاخد حوالى 15 دقيقة 

(بيكون مقرمش من برة اكتر )

و يا سلام لو رفعتيه على مفرش سيليكون حرارى

أو صينية بشبكة بيبقى خطييييير 

قدموه مع سلطة طحينة و بالهنا