المقادير والطريقه
نشوح 2/4 ك فواكه البحر يشوحوا بدون اى دهون حتى يشربوا ميتهم فيوضعوا فى طاجن او بايركس
ثم نشوح بصله و5 فصوص ثوم وحبه فلفل روم مفرومين ناعم فى ملعقه زيت زيتون
ولما يتشوحوا كويس نضيف عصير 3 حبات طماطم وملعقه صلصه
ونتركهم يغلوا قليلا ثم نضعهم على الاسماك
ونضيف ملعقه اوريجانو او زعتر ونرش موتزاريلا على الوجه ويدخل الفرن
لا تضيفي اي بهارات غير الملح والفلفل والزعتر
يقدم بجانب ارز او مكرونه او خبز حسب الرغبه
ممكن يتعمل بالسي فود او الجمبري وحده او الكالماري وحده
0 تعليقات