المقادير والطريقه

كيلو جمبرى بقشره متنظف ومنزوع منه الخيط الاسود
نضعه فى طاسه كبيره او صينيه فوق البوتوجاز ونشوحه بقليل من الزيت حتى يتغير لونه
فنضيف له 3 حبات ليمون مقطع ثمانيه وحبتين فلفل رومى مقطع مكعبات كبيره
وفلفل حار وبصله مكعبات كبيره 5 فصوص ثوم كاملين و3 ورقات لورا
ويقلبوا حتى ينشف ماؤه جيدا
فنضع نص ملعقه من كل من
بودره ثوم وبودره بصل وبابريكا وكركم ورشه شطه ونقلب
نضيف 2 ملعقه كبيره صويا صوص ثم نتركه 5 دقائق على النار مع التقليب