المقادير

بيضة 
كوب زبدة من غير ملح - يعني زبدة خاصة بالحلويات 
كوب سكر ناعم 
ربع كوب نشا ممكن تستغني عنه 
ملعقة صغيرة بيكن باودر 
و3 اكواب دقيق تزيد وتنقص علي حسب نوع الدقيق

الطريقة 

نخلط المقادير مع بعض
بوتكون العجينه بالشكل ده




وهنا صورة الفورمات اللي استخدمتها 
ممكن تستخدمي النوع الاكبر او المستطيل كله ينفع




ناخد قطعة صغيرة قد حبة الجوز 
ونحطها في الفورمة ونضغط عليها 
وتكون رقيقة عشان لما تدخل الفرن راح تنتفخ 
وبعد ماخلص كل المجموعة نخرمها بالشوكة




ربع ساعة او اقل في الفرن 
وهنا لما خرجتها خليتها تبرد شوي وشلتها من الفورمات




وهنا لما جهزت وحشيتها شكلاتة مع كورن فلكس 
ولوز محمص مع حليب مكثف محلي ولوز محمص مع عسل



سهل جدااا وحلوة للضيوف