المقادير

كيلو سمك فيليه
1/ 4 كوب زيت زيتون
ملعقة كبيرة ثوم مفروم
1/2 كوب عصير ليمون
1/4 كوب زبدة
كوب دقيق
ملح وفلفل
ملعقة صغيرة شرايح فلفل أخضر أو أحمر حار

الطريقة

تبلي الدقيق بالملح والفلفل وقلبي فيه قطع الفيليه
وبعدين شوحيه في الزيت لحد ما يستوي
وبعدين ارفعيه من النار واحتفظي به دافئا
في نفس الطاسة سيحي الزبدة لحد ما لونها يغمق قليلا
وشوحي فيها الثوم والفلفل الحار وعصير الليمون
وسيبيه على نار هادية لمدة دقيقة
بعد ما الصوص يتسبك صبيه فوق السمك
وقدميه بالهنا والشفا