المقادير
مقدار 3/4 كوب زبدة سايحة
و1 كوب سكر بني
و1/2 كوب سكر ابيض
و1 بيضة
و1 صفار بيضة
و2 كوب دقيق
و3/4 معقة صغيرة بيكينج صودا
و1 معلقة صغيرة ملح
و2 معلقة صغيرة فانيليا
و1 1/2 كوب رقائق شيكولاته
الطريقة
سخنى الفرن على 350 درجة
فى سلطانية كبيرة وباستخدام معلقة خشبية
اخلطى الزبدة السايحة والسكر الابيض والبني مع بعض جيدا
اضيفي الفانيليا والبيض وصفار البيض
واخفقى جيدا حتى يختفى البيض تماما وتحصلى على خليط متجانس
ضيفي الدقيق والبيكينج صودا والملح واخلطى
ضيفي رقائق الشيكولاتة واخلطى
افردى الخليط فى مقلاه او صينية منخفضة الحواف
اخبزيه فى الفرن لمدة 15 - 20 دقيقة لحد ما الاطراف يبقى لونها دهبي خفيف
خرجيها من الفرن وسيبيها تبرد لمدة 10 دقايق
وبعد كده وزعيها فى اطباق التقديم وقدميها مع ايس كريم الفانيليا
0 تعليقات