المكونات

كوب سكر
كوب الا ربع لبن
كوب الا ربع سمن بلدى
نصف كوب عسل جلوكوز او عسل نحل او شربات تقيل
نصف كيلو دقيق سميط او دقيق البسبوسه يفضل يكون ناعم

الطريقة

ندوب السكر و السمن والعسل مع اللبن ثم نضيف اليهم الدقيق ونقلب حاجه خفيفه 
وندخلهم الفرن على درجة حرارة 200 واول ما تطلع من الفرن نسقيها الشربات بتاعها 

وهو عباره عن
 ٢ كوب سكر
 ٢ كوب مياه 

يغلو حاجه بسطه حوالى دقيقتين 
ثم نضيف لها فانليا ونصف معلقة سمن بلدى 
ونسيبهم دقيقه كمان

 ويفضل لما نسقى بيه البسبوسه يكون دافى مش سخن قوى ونضيفه كله على الصينه عند خروجها مباشرة من الفرن