المقادير

بطه مغسوله بالخل والدقيق
1/2 كيلو بصل جوانح
1/2 كوب زبيب
حبهان مستكه
ملح فلفل
م ك كمون
زبده وزيت
م صلصه

الطريقه

هنشوح البصل بالزيت يدوب يغير لونه نحط الزبيب والملح والفلفل نص كميه الكمون
ولو فى كبد وقوانص اوك ونقلبهم تقليبه بعد كده نحط معلقه ميه عليهم ونقلب لحد ماتتبخر
ونحشى البطه بيهم بس نشيل معلقتين ع جمب ونقفلها بخله لو عرفتو او بخيط
ونحط فالحله زبده وزيت ونقدح فص المستكه لحد مايدوب ونحط الحبهان
وننزل بالبطه تاخد صدمه وتاخد لون ننزل عليها بالميه السخنه والكمون وباقى المارتا
ونسيبها تستوى براحتها وبعد ماتستوى نطلعها تتصفى وندهنها زبده ومعلقه الصلصه وندخلها الفرن تتحمر

وبالف هنا