المقادير

4 بيضات
كوب ونصف سكر
2 كوب وربع دقيق
كوب زيت اوسمنة حسب الرغبة
باكو بيكنج باودر
رشه فانيليا
كباية حليب كامل الدسم

الطريقة

إضربى البيض مع السمنة والسكر و الحليب والفانيليا فى الخلاط لحد اما يتخلط كويس
يوضع الدقيق والبيكنج بودر فى وعاء
يضاف خليط البيض على الدقيق و يخلط بملعقه خشب
يحمى الفرن بدرجة عالية ويوضع الخليط في قالب مدور مدهون بزبدة ودقيق خفيف عشان الكيكة ماتلزقش ودخليها الفرن
ثم هدى النارعلى الكيكة لمده نصف ساعه إوعي تفتحى عالكيكة فى اول 20 دقيقة عشان حرارة الفرن ماتتغيرش و الكيكة تهبط منك

تقدرى تزينى الكيكة

تقدرى تقطعيها من النص و تحطى مربى او كريمة
او تقدرى تحطى مع الخليط عصير برتقال ، مكسرات ، فاكهة ، شوكولاتة قطع صغيرة
بس قبل ما تعملى كدة قلبيهم فى شوية دقيق 
وحطيهم فى الخليط قبل ما يدخل الفرن

وبالهناااااا والشفااااا

ملحوظة ( هذة الكيكة تحتاج صينية مقاس 30)