المقادير

250 جم زبده (ربع كيلو و ماينفعش زيت )
كوب و نصف سكر
300 جم دقيق (2 كوب و نصف )
بيكنج بودر و فانيليا (باكو و باكو )
5 بيض
ذره ملح
4 معالق حليب بودره
نصف كوب حليب الا قليل
نصف كوب زبيب

الطريقة

حطي الزبده مع السكر و اضربيهم لحد ما يبقوا زي الكريمه البيضاء
ضيفي البيض واحده واحده مع الفانيليا و سيبيه يتخلط معاهم كويس 
حطي المكونات الجافه مع بعض ( الدقيق + البيكنج بودر + اللبن البودره + الملح ) واخلطيهم 
ضيفي المكونات الجافه للخليط بعد ما تطفي الماكينه
واضربي بالمضرب السلك بخفه لحد ما يتجانس الخليط و ضيفي اللبن السائل مع التقليب
حطي الفواكه المسكره او الزبيب 
(ماتخفيش مش حتهبط لان الانجليش كيك عجينتها تقيله)
وزيادة تأكيد ممكن تحطيهم فى دقيق و تحطيها فىها
حطيها في فرن متوسط الحراره و ماتفتحيش الفرن ابدا فبل نصف ساعه

وبالهناااا والشفاااا