(تارت سهل وبسيط على البارد )

المكونات

الطبقة الأولى

4 باكو بسكوت مطحون
ومعاه نص كبايه حليب
ومعلقتين من جوز الهند
ومعلقه زبده

الطبقه الثانيه

كوب قشطه
مع ربع كوب سكر او زى متحبى سكرك

الطبقه الثالثه

هتكون عباره 1 كوب مربى مشمش او فراوله او اى نوع بتحبيه
مع باكو بسكويت مطحون

الطريقه

هنخلط البسكويت مع الحليب مع الزبده مع جوز الهند
ونعجنهم كويس هتعمل معانا عجينه متماسكه سهله التشكيل هجيب صينيه
واحط فيها العجينه دى وافردها كويس فيها ودى هتكون الطبقه الاولى 

الطبقه التانيه بقى هقلب السكر مع القشطه بس براحه عشان انا مش عايز القشطه تفك منك
وبعدين هحطهم فوق الطبقه الاولى بعد كده هرش شويه بسكويت مطحون ده الباكو اللى قلت عليه فى الطبقه الثالثه 
وبرشه فوق القشطه عشان المربى متتخلطش مع القشطه 
وبعدين هحط المربى على القشطه وادخل الصينيه الثلاجه لمده نص ساعه قبل مقدمها

وبالهنا والشفا