المقادير
2 باكو بسكويت شاي
باكو جيلي فراولة
علبتين زبادي
2 باكو زبده (200 جرام )
كوب سكر مطحون ناعم
الطريقة
نرتب البسكويت بالبايركس
بعد كده ندوب الزبده
الان ناتي بالزبادي والسكر الناعم والزبده المذابه
ونخلطهم كلهم مع بعض حتى يصبح القوام متل الكريما
ونسكبهم فوق طبقه البسكويت الاولى
دلوقتي نرتب طبقه تانيه من البسكويت فوق الخليط
نقوم بعمل الجيلى بالطريقة الخاصة بة ونتركة يهدأ
الان نسكب الجيلي الفاتر فوق البسكويت
توضع بالثلاجه لمده 6 ساعات
ثم تقدم
0 تعليقات