المقادير

3 بيضات
3\4 كوب زيت ذرة
كوب ونص سكر
ا كوب حليب
3 كوب دقيق
فانيليا
بيكنج باودر
بشر ليمونة
3 تفاحات مقشرين و يفضل الاخضر
ملعقة كبيرة قرفة
3 ملاعق كبار بشر جوز هند
مقدار زبيب

الطريقة

يبشر التفاح بالمبشرة 
وينقع في كوب سكر و 1 ملعقه كبيره قرفة و 3 ملعقه كبيره جوز هند
وتترك لمدة ساعة مع التقليب
نضع البيض والزيت و نص كوب السكر والحليب
ونضربهم مع بعض حتى يتمازج الخليط ونضع الدقيق والبيكنج بودر وبشر الليمونة مع بعضها ورشة ملح وتضرب ضربا مبرحا حتى تتجانس
جبت شوية زبيب وحطيتهم فوق التفاح وقلبتهم 
وبعدين جبت خليط التفاح وقلبتوة مع عجينة الكيكة بمعلقة تقليب خفيف لحد ما يتجانس الخليط
نحضر الصينية وندهنها بالزبدة والدقيق

نصب الخليط في صينية وندخلها الفرن ع نار هادية ونفتح عليها بعد نص ساعة

وتقدم