المقادير

2 فص ثوم مفروم
1 ملعقه صغيرة بابريكا
1 ثمرة جزر مبشور
½ كوب فول صويا ناعم
3 ملاعق كبيرة ماء
½ كوب بقسماط ناعم
½ ملعقه صغيره ملح وفلفل
½ كوب بسلة
2 ملعقة كبيرة مشروم مقطع قطع صغيرة
2 عود كرات مقطع قطعا صغيرة
½ ثمره فلفل رومي مقطع قطعا صغيرة
3 ملاعق كبيرة ماء

طريقة التحضير

شوحي البسلة والمشروم والكرات والفلفل الرومي في قليل من الزيت لمدة 5 دقائق أو حتى تذبل
اضيفي الثوم والبابريكا حسب المذاق وقلبي الخليط جيدا علي النار لمده دقيقة
ارفعي الاناء من علي النار ثم اضيفي الجزر والبطاطس والملح والفلفل وفول الصويا والماء وقلبي الخليط جيداً
اضيفي البقسماط الي الخليط السابق واستمري في التقليب حتي تحصلين علي خليط متماسك
ربما تحتاجين الي اكثر من كميه البقسماط المحدده حسب القوام
شكلي الخليط السابق علي شكل دوائر واتركيها في الثلاجه لمده ساعة لتهدأ
شوحي البرجر في الزيت حتي يحمر من الوجهين
قدميه ساخناً مع شرائح الخس والطماطم في ساندوتش أو حسب الرغبة