المقادير


2 ونصف كوب دقيق (500 جم)

نصف ملعقه ملح (5 جم)

كوب وربع ماء (250 مل)


التوبينج


سمسم

حبة البركة

بابريكا

زعتر

روزماري

جبنه رومى

جبنة موتزرايلا


طريقة التحضير


 فى الميكسر نخلط دقيق وملح مع بعض 

ونضيف الماء حبه حبه لحد ما الخليط يتجانس ونسيبها ترتاح نصف ساعه

 على الرخامه نرش دقيق ونفرد العجينه بسمك ربع سم ونقطعها مثلثات وندهنها ماء بسيط ونرش عليها حبه البركه او سمسم او بابريكا او زعتر او روزمارى او جبنه رومى وجبنه موتزرايلا

 في صينية مدهونة زيت نرص الافاج ونسيبه يرتاح ربع ساعه

 ندخله الفرن على 200 درجه لمدة 25 دقيقه