المقادير
- 2 كوب دقيق
- كوب ماء دافئ (مع كمية إضافية حسب الحاجة)
- 100 جرام زبدة طرية
- 3 معلقة كبيرة حليب بودر
- نصف معلقة صغيرة ملح
- معلقة كبيرة خميرة فورية
طريقة التحضير
- اخلطي المقادير الجافة مع بعضها وبعدين ابدأي العجن بالزبدة والماء براحة لحد ما تتكون عجينة ناعمة
- غطي العجينة وسيبيها تخمر لمدة ساعة
- افردي العجينة وادهنيها بالحليب ورشي عليها سمسم او حبة البركة (إختياري)
- ممكن تحشيه بجبنة شيدر مبشورة وبعدين تخبزيه في فرن محمي مسبقاً لحد ما يستوي لونه يبقى ذهبي وقدميه
0 تعليقات