المقادير


- 2 كوب دقيق 

- كوب ماء دافئ (مع كمية إضافية حسب الحاجة) 

- 100 جرام زبدة طرية

- 3 معلقة كبيرة حليب بودر 

- نصف معلقة صغيرة ملح 

- معلقة كبيرة خميرة فورية 


طريقة التحضير


- اخلطي المقادير الجافة مع بعضها وبعدين ابدأي العجن بالزبدة والماء براحة لحد ما تتكون عجينة ناعمة

- غطي العجينة وسيبيها تخمر لمدة ساعة

- افردي العجينة وادهنيها بالحليب ورشي عليها سمسم او حبة البركة (إختياري)

- ممكن تحشيه بجبنة شيدر مبشورة وبعدين تخبزيه في فرن محمي مسبقاً لحد ما يستوي لونه يبقى ذهبي وقدميه