المقادير


 2 ونصف كوب دقيق (500 جم)

 نصف معلقة صغيرة ملح (5 جم)

 كوب ونصف ماء (300 مل)

 زيت للقلى


طريقة التحضير


فى الميكسر نخلط الدقيق والملح وبعدين ننزل الماء 

ونخلطهم مع بعض كويس لحد ما نحصل على عجينه متماسكه 

ونسيبها ترتاح ساعه ونغطيها بكيس بلاسيتك 

 بعد ما ترتاح نخدمها بإيدينا ونقطعها كرات

 فى طبق نرش دقيق ونرص فيه كرات العجين ونسيبها ترتاح نصف ساعه

 على الرخامه نرش دقيق ونفردها بالنشابه 

وتكون بشكل دائرى وبعدين نغطيها بكيس بلاستيك ونسيبها 10 دقايق ترتاح

 فى طاسه فيها زيت سخن نقلي الخبز البوري لحد ياخد لون ذهبى فاتح ونطلعه على مناديل مطبخ ورقية عشان تتشرب الزيت